Conceptes bàsics sobre il·luminació d’estudi

lighting-001.png

La il·luminació d’estudi ha de ser definida de manera similar a la que es dóna en un estudi de fotografia. Per gaudir de més control, utilitzeu fonts de llum per il·luminar l’escena.

En il·luminar una configuració d’estudi, és important una il·luminació portentosa. Es pot crear una il·luminació portentosa afegint molt contrast. Les àrees fosques són tan importants com les àrees clares. Aquest tipus d’il·luminació requereix un nombre de fonts de llum situades d’una manera que produeixin unes àrees molt clares i altres molt fosques.

En il·luminar una configuració d’estudi, és important una il·luminació portentosa. És pot crear una il·luminació portentosa afegint molt de contrast. Les àrees fosques són tan importants com les àrees clares. Aquest tipus d’il·luminació requereix un nombre de fonts de llum situades d’una manera que produeixin unes àrees molt clares i d’altres molt fosques.

La il·luminació d’estudi més bàsica empra una llum principal (1), una llum de farciment (2) i un contrallum (3). Aquesta és la configuració d’il·luminació més freqüent per als objectes independents de l’estudi. Una configuració de tres punts donarà uns bons resultats de seguida i és un punt d’inici excel·lent per crear efectes especials. Els focus de llum són útils perquè permeten controlar la seva direcció i punts d’incidència per proporcionar dramatisme a l’escena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s