Vídeo tutorial Estrelles de mar

En aquest vídeo tutorial aprendrem a modelar objectes a partir de geometries bàsiques i aplicar materials fent servir textures. A més, veurem el concepte d’edició proporcional, que és molt útil en el cas de modelar objectes amb superfícies suaus.

Una observació important abans de començar: en modelatge 3D és molt important treballar en el mode de vista ortogonal. Prem la tecla “5” del teclat numèric fins que observis que la quadrícula de l’entorn 3D està formada per línies paral·leles. Un cop hagis fet això, començarem. I comprova constantment que estàs en mode de vista ortogonal.

Al llarg de l’exercici, del vídeo tutorial,  crearem una estrella de mar, a la qual li aplicarem un material fet per diverses textures: una o varies controlaran el color, i una altra textura controlarà la rugositat de l’objecte. Aquest exercici et servirà per experimentar amb les textures de procediment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s