Estrelles de mar

estrellesdemarfrase

No cal volguer aconseguir una estrella del firmament, quan saps que és impossible. No obstant, quan el reflex del cel en el mar, ens mostra que podem submergir-nos en les seves aigües, que estan al nostre abast, i és llavors, quan arribarem a la nostra estrella.    -Karladith-


No es necesario querer conseguir una estrella del firmamento, cuando sabes que es imposible. Pero cuando el reflejo del cielo en el mar, nos muestra que podemos sumergirnos en sus aguas, que están a nuestro alcance, es entonces, cuando lograremos nuestra estrella.  -Karladith-

estrellesdemarfrasecastellano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s